Zapečene školjkice sa sirom i špinatom

Ovdje klijent treba osmisliti opis na engleskom. 

Sastojci

Za okruglu posudu promjera 28 cm:, 250g školjkica tjestenine, 1 konzerva cherry rajčica od 400g, 10 list ova bosiljka, 1 žličica suhog timijana, 1 žličica papra, Sol I šećer po ukusu, Punjenje:, 150g Zdenka original sirnog namaza, 150g odmrznutog špinata, 150 g Zdenka Sport sira, naribanog + još 50g za posipanje, 1 jaje, 1 žličica soli, 1 žličica papra, Za premaz posude:, 50 g Zdenka maslaca (omekšalog)

Za početak skuhajte tjesteninu po uputstvima s pakiranja, ocijedite ju i pustite da se prohladi. Punjenje pripremite tako da sirnom namazu dodate odmrznuti špinat, naribani Zdenka Sport Sir, jaje, sol i papar pa kratko izradite mikserom samo da se sjedini. Punjenje prebacite u slastičarsku vrećicu kako biste lakše punili školjkice. Posudu zatim premažite Zdenka maslacem. Na dno odmah istresite cherry rajčice, a dodajte bosiljak timijan, ,papar te žličicu soli i šećera.

Lagano promiješajte. Svaku školjkicu punite punjenjem, a onda slažite u posudu na podlogu od rajčica. Slažete tako da punjenje bude prema gore, a slažete od vanjskog ruba prema unutarnjem.

Školjkice prekrijte aluminijskom folijom pa pecite 30 minuta na 200 stupnjeva. Nakon 30 minuta, uklonite foliju, pospite gore još 50g Zdenka sport naribanog sira i pecite još 30 minuta.

Poslužite toplo.