RECEPTI

Main recipe brus

Bruschetti s vrganjima i sirom

Priprema

Na malo maslaca popržite luk dok ne bude staklast, a zatim dodajte četkicom očišćene, na šnite narezane svježe vrganje. Dinstajte desetak minuta, potom dodajte Vegetu, bijeli papar i prstohvat mažurana. Kruh narežite na šnite i namažite ih Zdenka maslacem. Na maslac posložite tanke kolute rajčice, a na rajčicu rasporedite po jednu-dvije žlice dinstanih vrganja. Na  vrganje naribajte Zdenka Sport sir te pospite origanom. Zapecite u prethodno ugrijanoj pećnici na najjačoj temperaturi dok se kruh ne osuši i sir ne rastopi.

 

Sastojci
  • 1 stari kruh
  • 1 manja glavica crvenog luka
  • Zdenka maslac
  • 250 g svježe rajčice
  • 250 g svježih vrganja
  • 250 g Zdenka Sport sira
  • Vegeta
  • Bijeli papar
  • Mažuran
  • Origano
Vezani proizvodi
Thumb img 4919 Thumb img 4562

Vezani recepti

Headline 4336219263 8cdccb57e5 b

Spaghetti s umakom od vrganja i Zdenkinih trokutića

+
Headline 4

Domaća savijača

+
Headline spaghetti s plodovima mora

Spaghetti s plodovima mora

+