RECEPTI

Main recipe kremasta tjestenina

Kremasta tjestenina sa Zdenka Mediteran trokutićima i piletinom

Priprema

Piletinu narezati na trakice i začiniti po želji. Na tavi zagrijati maslac i popržiti piletinu dok ne dobije zlatnu boju. Kada je piletina pečena izvaditi ju i staviti sa strane. U istoj tavi gdje se pekla piletina dodati vrhnje za kuhanje i mlijeko. Nakon što se vrhnje i mlijeko zagriju, dodati pakiranje Zdenka Mediteran trokutića. Kada se trokutići otope, u tavu vratiti piletinu. Dodati češnjak u prahu i mediteransku mješavinu začina. U drugom loncu skuhati tjesteninu. Tjesteninu dodati u umak s piletinom i pustiti da se skuha do kraj. Po želji posuti sa svježim peršinom.

Sastojci
  • 500g pilećih prsa
  • 200g tjestenine po želji
  • pakiranje Zdenka Mediteran trokutića
  • 50g Zdenka maslaca
  • tri žlice vrhnja za kuhanje
  • 1.5 dcl mlijeka
  • sol
  • papar
  • češnjak u prahu
  • mediteranska mješavina začina
  • crvena paprika
Vezani proizvodi
Thumb img 4668

Vezani recepti

Headline pereci sa sirom

Pereci sa sirom

+
Headline 1

Tortellini sa tartufima i sirom

+
Headline moja crvenkapica

Moja Crvenkapica

+